Ezen az oldalon a Hedge Fund-ok világát mutattuk be. Mik ezek, mit csinálnak, hogyan működnek, milyen stratégiát használnak, milyen befektetéseik vannak. Szó volt érthető nyelven az elméletről, módszerekről, de érdekességekről, hírek elemzéséről, aktualitásokról is. Más szóval: megtudhattad mit és hogyan csinálnak a TőzsdeBálnák, mit tesznek az olyan dollármilliárdos és gyakran titokzatos spekulánsok mint Soros, Griffin, Simons és társaik. A Blog nem frissül tovább, de a teljes archívum ezen az oldalon elérhető marad.


Friss, rendszeresen frissülő Blog-unkat itt lehet elérni: bluemorphoinvestments.blog.hu


Monday, February 23, 2015

Itt vége, de van egy új Blog!

Nagyon régóta nem volt itt friss bejegyzés, de a még most is látom, hogy sokan visszatérnek ide elolvasni a régi cikkeket, gyakran kérdéseket is kapok, és a HedgeFund.hu Facebook oldalát is sokan figyelik. Nagyon köszönöm mindenkinek, aki korábban, vagy akár az utóbbi időszakban látogatott el ide. A lezárást soha nem ejtettem meg hivatalosan, de most, egy egészen új vállalkozásom elindításával erre is sort kell kerítenem. Sajnos a jövőben itt sem, és a Facebook oldalon sem lesz időm a Hedge Fund-ok témakörével szakmai szinten foglalkozni. Ez a területe megmarad egy érdeklődési körnek, és ha bárkivel akivel korábban itt, email-en, Facebook-on, vagy személyesen váltottunk szót, ismét találkozunk, akkor örömmel beszélgetek a Hedge Fund-okról, de másra biztosan nem fogja futni az időmből. Ezért a HedgeFund.hu Blog és Facebook oldal nem frissül tovább. A régi bejegyzések természetesen megmaradnak. 

Az új cég neve Blue Morpho Investments Zrt., és az első olyan vállalat hazánkban, amely kifejezetten Társadalom- és Környezettudatos Befektetésekkel foglalkozik. A cég weboldala itt érhető el:


Érdemes felirakozni a Hírlevélre is, ahol rendszeresen beszámolunk az érdekességekről és további értékes tartalmat is kaphattok:


(Ha a korábbi, Bridge Wealth Management-es hírlevélre feliratkozál, akkor ezt nem kell újra megtenned, minden további teendő nélkül meg fogod kapni az új e-mail-es híreinket)

Az új cégnek természetesen van Facebook oldala is, ahol napi gyakorisággal jelennek majd meg tippek és érdekességek:


...és persze nem utolsó sorban elindult az új Blog is, ha ezt követted, akkor azt még inkább érdemes:


Au Revoir, Auf Wiedersehen, Ciao, Good Bye, Sayonara és Viszlát! Találkozunk az új Blog-on!

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.