Ezen az oldalon a Hedge Fund-ok világát mutattuk be. Mik ezek, mit csinálnak, hogyan működnek, milyen stratégiát használnak, milyen befektetéseik vannak. Szó volt érthető nyelven az elméletről, módszerekről, de érdekességekről, hírek elemzéséről, aktualitásokról is. Más szóval: megtudhattad mit és hogyan csinálnak a TőzsdeBálnák, mit tesznek az olyan dollármilliárdos és gyakran titokzatos spekulánsok mint Soros, Griffin, Simons és társaik. A Blog nem frissül tovább, de a teljes archívum ezen az oldalon elérhető marad.


Friss, rendszeresen frissülő Blog-unkat itt lehet elérni: bluemorphoinvestments.blog.hu


Thursday, September 30, 2010

Játék! - Teljes előadás sorozatot tartalmazó DVD-t nyerhetsz

Szeretnénk egy kicsit fellendíteni a HedgeFund.hu közösségi oldalakon lévő kapcsolatainak a számát. Így többet tudhatunk meg arról, hogy tetszenek-e az írásaink, és miről szeretnétek még olvasni. Két oldalon jelentünk meg eddig, bizonyára nem okozunk meglepetést azzal, hogy a Facebook-ról és Twitter-ről van szó. Eddig beértük azzal, hogy mindkét oldalon regisztráltunk és napi néhány hírt, érdekességet, rövid véleményt tettünk közzé. Mostantól szeretnénk a kétoldalú kommunikációt erősíteni, hogy az olvasók, érdeklődők is alakíthassák a tartalmat. Ha bármilyen kérdésed, megjegyzésed van, ne habozz nekünk írni az info@bwm.hu címre, de a Twitter-en és a Facebook-on is szólj hozzá ahhoz, amit írtunk.

Jó lenne, ha ezt minél nagyobb körben tehetnénk meg, vagy akár az is, ha többen olvasnák a HedgeFund.Hu-t. Ezért most egy játékot hirdetünk meg, amelyben egy olyan DVD-t lehet megnyerni, amin egy részletes előadás sorozat van, több mint 10 órányi felvétellel, a befektetések világáról, befektetési stratégiákról, azon belül is a technikai elemzésről, továbbá az opciókról. A DVD-hez adunk egy CD-t, amin kiegészítő anyagok vannak, többek között az előadások teljes prezentációi is. A DVD-ről ide klikkelve lehet többet megtudni. Az előadásokat a Bridge Wealth Management készítette és jelenleg csak a nagyobb ügyfeleinek szánja, ezért is érdekes lehet részt venni a játékban. Ráadásul most két DVD-t is nyerni fog egy-egy ember.

Mit kell tenned, ahhoz hogy nyerj?

Nagyon egyszerű. Tippeld meg az S&P 500 záróértékét azt a napot követően, amikor a Twitter és a Facebook követők száma eléri a 100 főt.

Szólj ismerőseidnek, hogy a követők száma gyorsabban nőjön. Természetesen, ameddig a 100 fő nincs meg, ők maguk is tippelhetnek, amint csatlakoztak, akár a Twitter-en, akár a Facebook-on.

Még néhány fontos szabály. A tippet a 100 követő összegyűlésének a napját követő nap 15:30-ig lehet elküldeni. Tippet utólag javítani nem lehet. Tippet bármikor el lehet küldeni, de minél később küldöd a tipped, annál valószínűbb, hogy a helyes értékhez közeli számot fogsz mondani, ezért érdemes figyelni, hogy áll a követők száma. Ne feledjétek a két tizedesjegyet is megadni! A Bridge Wealth Management Zrt. volt és mostani alkalmazottjai, tulajdonosai nem vehetnek részt a játékban. Értelemszerűen, a csatlakozásokat és tippeket jogosak vagyunk felülbírálni, a trükközéseket kiszűrjük (például, ha hirtelen valakinek az ismerősei közül kerül ki 40 követő, vagy új regisztrációk csatlakoznak, stb.)

A tippelés lehetséges módjai:
  • Email-ben elküldeni az info@bwm.hu címre, a tárgy mezőben a "HedgeFund.hu tipp" szöveggel, az email-ben két információval: Twitter neveddel, valamint a tipp értékével.
  • A HedgeFund.hu Facebook csoport üzenőfalán az ide vonatkozó megjegyzéshez történő hozzászólásban. A Facebook-os tippversenyben csak így fogadjuk el tippet!
  • A Twitter-en Reply vagy Direct Message funkcióval.
Értelemszerűen az email-es tipp kizárja a Twitter és/vagy Facebook tippeket. Tehát egy Facebook névvel, illetve Twitter felhasználónévvel csak egyszer-egyszer lehet tippelni.

Tehát, még egyszer: pontosan mit kell tenni, lépésről lépésre:
  1. Szólj az ismerőseidnek, hogy nézzék meg a HedgeFund.hu oldalt és ha érdekesnek találják, kövessék a Twitter-en és csatlakozzanak a Facebook-on. Kérlek, hogy ezt ne tedd erőszakosan, vagy spam-elő jelleggel, és csak olyanoknak szólj, akikről tudod, hogy érdekelheti az itt lévő tartalom, és szívesen ajánlod nekik. Ha nem tudod, hogy mit írj, másold ki ezt az üzenetet: "Szia! Ha érdekel egy olyan oldal, ami azzal foglalkozik, hogy mit csinálnak a legnagyobb tőzsdebálnák, akkor nézd meg a HedgeFund.hu oldalt és csatlakozz hozzá a Twitter-en és a Facebook-on."
  2. Figyeld, hogy mikor közelíti meg a követők száma a 100 főt, akár a Twitter-en, akár a Facebook-on.
  3. Amikor alkalmasnak találod az időpontot, küld el a tippedet az S&P 500 záróértékére, a 100 fő összegyűlését követő kereskedési napra vonatkozóan.
Ha bármilyen kérdés felmerül, a tippelés csatornáin szívesen válaszolunk. Hamarosan újabb érdekes írások jönnek a Hedge Fund-ok világából.

Update (október 29. és november 13.)! A Twitter játék véget ért. A Facebook játék természetesen továbbra is él, amint eléri a like-olók száma a 100 főt, küld a tippedet! Fontos változás, hogy ezt csak a HedgeFund.hu üzenőfalán tudod megtenni, ha már csatlakoztál az oldalhoz. A 100 fő november 14.-én gyűlt össze, és a tippet november 15.-én, hétfőn 15:30-ig kell elküldeni a Facebook üzenőfalra, az alábbi bejegyzéshez hozzáfűzve.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.